HEM     :     OM FÖRETAGET     :     TJÄNSTER     :     MAKEUP     :     KONTAKT / BOKNING     :     BLOGG     :     
 
 
 
DIN FÄRG OCH STIL
Jag hjälper dig att
  • Upptäcka dina personliga färger
  • Ta fram färg och form gällande frisyr
  • Hur du bäst klär dig utifrån din kroppsform och stilpersonlighet
Det är spännande att se hur färg, stil och form påverkar oss.

Jag jobbar som frisör, färg-och stilrådgivare sedan många år och är sedan i maj 2013 hos Care of Hår & Hud i Göteborg. Genom frisöryrket har mitt intresse för färg och stil utvecklats.

Jag har alltid tyckt mycket om att klippa och färga hår, genom utbildningen till färg- och stilrådgivare hos Color Me Beautiful fick jag helheten. Allting hör ihop: dina egna färger, dina proportioner och din stilpersonlighet, utifrån det blir just du...DU!

Livet är ständigt i rörelse liksom vad som händer inom frisyrer, färg och stil. För att få inspiration och kreativitet håller jag mig uppdaterad med kurser och frisyrvisningar.

På salongen jobbar jag med produkter från Wella, Sebastian, System Professinal, American Crew, D: fi, Nioxin, Style Master, Bamboo och hairextension med keratinwax från Toupéma Bengal. Makeup produkterna är från Colour me beautifuls egna högkvalitativa makeup som är mineralbaserad, bly- och parabenfri och ej testad på djur. På salongen finns även produktserien Bioline vid hudvårdsbehandling och makeup från Pürminerals hos Care of hår och huds duktiga hudvårdsterapeut.

Tillsammans tar vi fram det bästa hos dig.
Vill du boka tid för en Frisörbehandling?