HEM     :     OM FÖRETAGET     :     TJÄNSTER     :     MAKEUP     :     KONTAKT / BOKNING     :     BLOGG     :     
 
 
 
DIN FÄRG OCH STIL
Jag hjälper dig att
  • Upptäcka dina personliga färger
  • Ta fram färg och form gällande frisyr
  • Hur du bäst klär dig utifrån din kroppsform och stilpersonlighet
Det är spännande att se hur färg, stil och form påverkar oss.

Jag jobbar som frisör, färg-och stilrådgivare sedan många år och är sedan i maj 2013 hos Care of Hår & Hud i Göteborg. Genom frisöryrket har mitt intresse för färg och stil utvecklats.

Nu kan jag med stor glädje berätta att jag under februari 2019 kommer att starta min egna frisersalong, Färg & Stil. En fin liten salong på Kungshöjdsgatan 4, där kommer jag att driva min verksamhet som frisör men även kunna erbjuda mina tjänster som färg och stilrådgivare mer tillgängligt. Under januari fram till den 31 jobbar jag kvar hos Care of hår och hud. Har du bokat tid hos mig de närmaste veckorna så är du välkommen som planerat i bokningen. Från och med februari hälsar jag er varmt välkomna till min salong Färg & Stil.

Jag har alltid tyckt mycket om att klippa och färga hår, genom utbildningen till färg- och stilrådgivare hos Color Me Beautiful fick jag helheten. Allting hör ihop: dina egna färger, dina proportioner och din stilpersonlighet, utifrån det blir just du...DU!

Livet är ständigt i rörelse liksom vad som händer inom frisyrer, färg och stil. För att få inspiration och kreativitet håller jag mig uppdaterad med kurser och frisyrvisningar.

På salongen jobbar jag med produkter från Wella, Sebastian, System Professinal, American Crew, D: fi, Nioxin, Style Master, Bamboo och hairextension med keratinwax från Toupéma Bengal. Makeup produkterna är från Colour me beautifuls egna högkvalitativa makeup som är mineralbaserad, bly- och parabenfri och ej testad på djur.

Tillsammans tar vi fram det bästa hos dig.
Vill du boka tid för en Frisörbehandling?