HEM    :    FRISÖRTJÄNSTER    :    FÄRG- OCH STILTJÄNSTER    :    KONTAKT / BOKNING    :    BLOGG            
 
 
 
FÄRG- OCH STILTJÄNSTER
En stilkonsultation visar dig hur du genom att vara medveten om din kroppsform, din skala och dina proportioner kan arbeta tillsammans med din kropp för att se så fantastisk ut som möjligt

En färganalys i samband med rådgivning visar färger som harmonierar med dina. Passar du bäst i ljusa eller djupa färger? Behöver du varmare eller kallare nyanser? Kanske känns klarare toner bättre eller rent av en mjukare färgskala som går mer ton i ton?

En rådgivning ger dig inte absoluta regler att följa, i stället vill jag visa dig hur du kan lyfta fram dig själv och dina egna färger. Upptäcka hur du kan använda dina kläder och rätt färg för att ta fram det du vill visa, dölja det du vill glömma, kamouflera det du vill gömma och skapa illusioner av det du önskar att du hade. Tillsammans tar vi fram det bästa hos dig!

Är du intresserad av att boka tid för rådgivning?
Välkommen att kontakta mig via telefon, se fliken
Kontakt / Bokning.

Jag erbjuder följande
 • Färgrådgivning
  Vilka är dina bästa färger och hur du kan kombinera dom för att bäst framhäva ditt vackraste jag? Under 2-2,5 tim går vi igenom dina personliga färger och hur du bäst kan kombinera dem. Vi kan gå igenom makeup färger, tips på frisyr, hårfärg och glasögonbågar utifrån din ansiktsform om så önskas. Dina personliga färger speglas i en plånbok med färgkartan du får med dig hem. Den innehåller 42 st kulörprover som harmonierar med just dina toner. Vi går igenom alla kulörer och talar om vilka som passar bäst vid investeringsköp och vilka modefärger ur din färgskala du hittar i butikerna just nu.
  Pris: 2450 kr

  Vill du komma med dina vänner?
  En kortare version då vi tillsammans går igenom era färger och hur ni bäst kombinerar dom. Vi kan gå igenom makeup färger, tips på frisyr, hårfärg och glasögonbågar utifrån din ansiktsform om så önskas. Ni får en färgkarta med 30 st kulörprover som vi går igenom och talar om vilka som passar bäst vid investeringsköp och vilka modefärger ur färgskalan som finns butikerna just nu.
  2 pers: 1300 kr/pers

 • Stilrådgivning
  Under 2-2,5 tim tittar vi tillsammans på din kroppsform och personliga stil. Du får tips om vilka skärningar, linjer och material/tyger som framhäver dig bäst. Du har med dig 4 st klädesplagg som du gillar/inte gillar. Upptäck hur du använder dina kläder för att fokusera på det du vill visa, dölja det du vill glömma, kamouflera det du vill gömma och skapa illusioner av det du önskar att du hade. Med dig hem får du en 28-sidig stilguide fylld med personlig information och tips. Det ger dig en bra kunskap och bättre ekonomi då du kan undvika felköp.
  Pris: 2450 kr

 • Gör om mig dag
  5-6 tim. Du värd att känna Dig fantastisk på alla sätt. Tillsammans bestämmer vi upplägget för din förvandling. Vi startar med dina personliga färger, stilpersonlighet och gemensamt bestämmer vi val av frisyr, ev klipp o färgbehandling. Efter fikapausen tittar vi på dina proportioner och går igenom vilka linjer och skärningar som framhäver dig bäst och får dig att utstråla det du vill lyfta fram. Du får en plånbok med färgkarta över dina färgkombinationer. Den innehåller 42 st kulörprover som harmonierar med just dina toner och en 28-sidig stilguide med personliga tips som står i harmoni med just Dig.
  Pris: Från 5595 kr beroende på önskemål och tidsåtgång, tillägg kommer för åtgång av färg vid val av hårfärgsbehandling.

 • En inspirerande stund med gänget
  Kom på en inspirerande stund inom färg eller stil. Där berättar jag och ger råd om hur man tar fram det bästa av sig själv efter sina färger, stilpersonlighet och kroppsform. Hur kan man få en mer användbar garderob och också ett billigare klädkonto? Ni får några personliga tips ang. färger och vad ni kan tänka på gällande stil/frisyr och makeup som passar till den stilpersonlighet som du är. Kaffe med lite tilltugg ingår. 1.5-2.5 tim beroende på antal pers.
  Pris: 550 kr/pers vid 4 st, 650 kr/pers vid 3 pers, 700 kr/pers vid 2 pers

 • Kombinerad färg och stilrådgivning
  Under 3-3,5 tim går vi igenom färger, kroppsform och stilpersonlighet. Tillsammans tittar vi på olika klädkombinationer som gör att du ger ett rätt första intryck. Du får kunskap om vad du ska ha på dig och när, vad du kan slänga bort och hur du kan få din garderob mer funktionell. Dina personliga färger speglas i en plånbok med färgkartan. Den innehåller 42 st kulörprovet som harmonierar med just dina toner. Vi går igenom alla kulörer och tala om vilka som passar just dig samt en folder med en stilguide med personliga tips. Dessa ger god hjälp vid investeringsköp och vilka modefärger ur din färgskala som du hittar i butikerna just nu. Trivs du med dig själv så syns det!
  Pris: 4275 kr

 • Personlig konsultation
  Vill du ha tips om hårfärg, frisyr, glasögon eller make up som kan passa dig och din ansiktsform? Hjälp med inköp av kläder? Du får tips, idéer och kunskap om hur du tar fram det bästa hos dig själv!
  Pris: 925 kr/timme